LA BOTIGA DE RECORDSDes que he sortit de casa que no paro de pensar-hi i, no aconsegueixo re-cordar el nom de la malaltia que el metge li va dir a l’Helena que jo patia.
Darrerament estic bastant despistat, em costa recordar algunes coses. I quina calor! Aquest abric tan llarg em fa nosa. Se m’enreda amb el bastó. Però, ara me’n adono, veig que tothom va amb roba d’estiu.

DONG, DONG, DONG...
Ai, quin ensurt, les campanes de la catedral! Sí es que les tinc gairebé damunt meu.

“BOTIGA DE RECORDS”

Què és això? És justament el que necessito. Ara mateix hi entro.

–Bon dia senyoreta. Què em podria dir quant costa un record?
–Bon dia senyor, això depèn del record que vostè triï.
–Ah, és clar. Doncs miri senyoreta, jo voldria recordar el rostre de la meva dona, que ja fa temps que l’he perdut. I la flaire de la sopa de Nadal de la meva mare. I també el moment del naixement de la meva filla, l’Helena. I els noms dels nens que hi ha per casa i que em diuen avi. Però, ara mateix, el que més m’interessa és recordar el camí per tornar a casa meva.
—Joan! —va dir la noia al seu company de l’altre taulell, mentre llegia la targeta que l’home portava penjada del coll— acompanyo aquests senyor. Ara torno.
—Anem, senyor Ramon, l’acompanyo fins a casa seva. És aquí mateix, al girar la cantonada. I no pateixi pel preu, aquest record es de franc.
  • Visto: 325

ESCOLA D'ESCRIPTURA

ESCUELA DE ESCRITORES

ESCUELA DE ESCRITORES

EDITORIAL GALAXIA

AEELG

METODE

RESIDENCIA D'INVESTIGADORS

INVESTIGACIÓN Y CIENCIA

AELC

IDATZEN

EL HUYAR

EUSKAL ETXEA

BIBLIOTEQUES DE BARCELONA