MALALTÍES I PROBLEMES RESOLTS PER UN CIENTÍFIC

Salut! Jo sóc Manel, un científic i treballe en el laboratori Labotex. Vaig estar enmig de l'experiment més importants del segle XX. M'explique:
El 3 de abril una jove d'aproximadament 17 anys va vindre al hospital de Madrid. Es trobava estrany, li feia mal el cap, vomitava i tenia una mica de febre. No es sabia que li passava perquè a més d'això se li posaven les orelles blaves per la nit.
Va passar una setmana sencera a l'hospital amb els metges investigant, qué és el que li podría estar passant, però ningú sabia res.
A finals d'aquesta setmana ens va arribar un informe a aquest laboratori. Mai s'havia vist res semblant. Tot ens vam posar a la faena vam investigar dia i nit. La jove va a pasar 3 dies més al hospital fins avui. En aquell mateix moment, estava en l'experiment més important de la meua vida. He d’elaborar la vacuna per a curar-la, però abans tinc que repassar els meus càlculs perquè si surt malament, estic perdut. De moment tot anava bé, tot correcte. Però de subte m'adone de que vaig fer un error! Oh no… ara hauré de començar de nou. En aquest moment va arribar la meua companya i em comenta que hi ha hagut més casos i semblen els mateixos símptomes. He de donar-me molta pressa!
És a molta pressió, tot depèn de mi. Han passat 14 dies i van augmentat 180 contagiats. Però per fi tinc la cura! És dijous 14 de maig, estic de camí a l'hospital per lliurar-los la cura, esperem que hi funcione. Ja li hem donat la medicina als contagiats, però són massa, no hi ha prou per a tothom. Estic tornant al laboratori per a elaborar més cures. Treballava dia i nit per aconseguir totes les cures i salvar totes les persones que es van encomanar però era muy difícil. Després de 2 mesos vam curar totes les persones i el virus havia desaparegut.
Vaig ser el científic més important de l'època. Em van fer moltes entrevistes i vaig tindre molta fama. Tot anava bé. Però van aparèixer empreses que no estaven a favor de la meua fama, me la van volver arrabassar. Un dia, mentre jo estava anant tranquil·lament al meu laboratori, van aparèixer uns empleats de l'empresa anomenada "Bactem" a la porta. Jo em vaig espantar una mica. Em van dir que anaven a deixar anar un virus que havien creat i jo no podia fer res, o tindria males conseqüències.
Anaven a fer com que trobaven la cura i es convertirien en més importants que jo. Molta gent va començar a emmalaltir, el seu pla funcionava. Així ho van fer, van donar la cura als hospitals i les persones van tornar a estar sanes. La gent es va començar a preguntar com és possible que hagin trobat la cura tan ràpidament. Llavors jo vaig intervenir, un dels meus millors invents era portar sempre un micro i una gravadora pentjant de la samarreta. En aquest moment és quan es va desvetllar la veritat. Vaig adonar a la policia la gravació de la conversa que vaig tindre amb ells un mes abans, a continuació van trobar més proves de que fora cert i arrestaren l'empresa.
Ara sí, ja estava tot solucionat i tot m'ho van agrair molt. Ho sent per a aquelles persones que ho van passar malament. Aquí la meua història.

Espere que vos haja agradat.

Tyna
  • Visites: 36

ESCOLA D'ESCRIPTURA

EUSKAL ETXEA

AEELG

EDITORIAL GALAXIA

METODE

INVESTIGACIÓN Y CIENCIA

EL HUYAR

AELC

BIBLIOTEQUES DE BARCELONA

ESCUELA DE ESCRITORES

ESCUELA DE ESCRITORES

IDATZEN