Skip to main content

Grans científiques a Rosewood

Hi havia una vegada un petit poble anomenat Rosewood, en aquest poble vivien un grup de nenes molt curioses i valentes, l’Aria, l’Emili, la Spencer i la Hanna, eren unes nenes que destacaven per ser molt intel·ligents tothom les coneixia pel nom de “el grup de les científiques”, ja que sempre estaven ansioses per descobrir coses noves i ajudar els altres amb els seus coneixements científics.
Un dia, al poble de Rosewood van anunciar que una gran tempesta s'aproximava i els habitants van començar a prendre precaucions i preparar-se per la tempesta. Una mica espantades per la tempesta, totes les integrants del grup de les científiques estaven a casa, excepte una, Spencer, la més curiosa de les quatre, ella estava pel carrer tornant de casa del seu amic Toby. Feia tard a casa i va començar a córrer perquè no volia arribar a casa mullada per la pluja. Just quan va arribar al portal de casa seva, La tempesta va començar, però Spencer ràpidament es va adonar que la pluja que queia del cel no era una pluja comuna i corrent. En aquell moment la noia va recordar la classe de biologia d'aquell matí, el senyor Fitz va explicar-los una mica de teoria sobre alguns virus i la Spencer es va adonar que el que estava caient del cel era alguna cosa molt semblant als virus que havia estudiat aquell mateix matí.
Ràpidament, Spencer va enviar un missatge a les seves amigues que posava S.O.S, aixó era una mena de codi que tenien les amigues, elles sabien que si alguna de les quatre enviava aquest missatge era una emergència i totes elles havien d’anar a la casa de la persona que havia enviat el missatge.
Quan ja estaven totes reunides Spencer va explicar-los la situació i les nenes van saber que havien de fer alguna cosa per a descobrir que era aquella pluja tan estranya i eliminar-la. Es van reunir al seu laboratori improvisat i van començar a analitzar els virus que havien caigut del cel. Van utilitzar els seus coneixements en microbiologia i genètica per comprendre la naturalesa dels virus i com els podien combatre. Després d'hores d'investigació i experimentació, les noies científiques van descobrir que els virus eren extremadament
  • Visites: 103