Skip to main content

EL PLANETA ONIX

Els alumnes de la Universitat de ciències de Barcelona van començar a estudiar astrologia, un tema molt interessant i amb moltíssimes coses per descobrir. Ells estaven molt interessats en l’astrologia perquè pensaven que aprendrien moltes coses amb la seva professora, la Joana, a qui sempre li agradava fer activitats didàctiques analitzant diferents coses, fent excursions, etc. Justament uns dies abans de començar el tema, la Joana es va ficar malalta i no va poder anar a treballar durant dues setmanes. Els hi va tocar estudiar el tema amb una altra professora, la Núria, que era tot el contrari de la Joana. Van començar el tema, però els hi va semblar molt avorrit, ja que només feien que llegir i llegir teoria durant tota l’estona, aquelles classes pareixien una bíblia d’astrologia!
Els alumnes el divendres van decidir que anirien d’excursió a la muntanya a passar el cap de setmana, per observar els planetes durant la nit i així poder descobrir l’astrologia d’una manera divertida. Pel fet que aquesta profe els hi estava fent veure els planetes d’una manera molt poc entretinguda.

Després de sortir de la seva Universitat, s’ho van preparar tot i van marxar d’acampada cap a la muntanya. Allí es van acomodar a la zona d’acampada. Durant la nit van estar analitzant tots els planetes i estrelles, però van veure una cosa que no estava del tot clara. Era una llum bastant gran situada enmig de dos planetes. Ells estaven segurs de què no era cap estrella així que van estar la major part de la nit observant aquella cosa tan estranya. Després d’estar moltes hores van decidir anar a dormir per descansar. L'endemà ja mirarien d’investigar una mica més. Unes hores més tard se sentia soroll, un soroll molt estrany, però van pensar que podia ser un animal que es menejava. Hi havia nois que no estaven del tos segurs, però van pensar que no seria res. De sobte va ocórrer una cosa molt estranya, l’Òscar i la Kate es van adonar que hi havia una nau justament al davant de les tendes de campanya:
Kate: Mira Òscar quina cosa més estranya que hi ha aquí! Això pareix un meteorit.
Òscar: Ostres si, avisarem als nostres companys!
Kate: Ja deia jo que se sentien uns sorolls molt estranys…
Òscar: Ja, corre, anem que es quedaran bocabadats.

No van ser a temps d’anar a avisar-los, perquè de sobte van sortir alienígenes d'allí dintre, resulta que era una nau. Es van espantar molt i van marxar corrent. Els altres que quedaven van sortir en sentir molt de soroll i quan van veure tot allò també es van espantar moltíssim, així que la Mariona i la mar van anar cap al lloc on estaven els altres companys.

Mar: Nois heu vist el que ha aparegut allí fora?
Kate: Si és molt estrany, pareix una nau, hi ha extraterrestres dintre!
Mar: Podríem anar a investigar-ho.
Kate: Sí, seria molt interessant potser són d’aquella cosa rara que vam veure ahir a la nit.
Mariona: Sembla molt interessant, anem a parlar amb ells.

Tots els companys van anar a parlar amb els extraterrestres per esbrinar qui eren i que hi feien allí. Van anar, i aquells éssers tan estranys els hi van explicar que eren uns humans d’un planeta molt petit que gairebé ningú coneixia.
El planeta es deia Onix era un lloc amb molt poca aigua i de més a més també s’estava destruint per culpa de la gran contaminació que estava produint el planta terra, la contaminació és tan greu que s’està espargint per tot l’espai. Els d’aquest planeta estaven allí perquè necessitaven traslladar-se a un altre lloc, ja que quasi no podien viure. Tots els companys els hi van dir que estaven d’acord en ajudar-los, però que seria millor ajudar-los arreglat el planeta, perquè actualment és molt important que no en desaparegui cap més del sistema.

Van pujar tots junts dintre de la nau i van marxar direcció al planeta. En arribar es van quedar bocabadats perquè era tot el contrari del planeta terra. En veure aquell desastre de tots van decidir ficar-se mans a l’obra per crear una mena d’ONG arreglada totes les desgràcies del planeta. Es va unir un munt de gent i així doncs van poder arreglar tots els desperfectes.
Gràcies a tots aquests fets a hores d'ara tenim dos planetes amb vida.


  • Visites: 114