Skip to main content

Els petits soldats

“Bon dia”, vaig dir encara amb mitja cara adormida per complet. Els meus companys em van respondre amb un altre bon dia. Vaig dirigir- me cap al bany i vaig netejar-me la cara. Vaig posar-me l'uniforme i em vaig dirigir cap al centre de la base per començar amb l'entrenament diari. El sergent ens va portar a la part sud de la base. Ens vam posar en formació junt amb els altres batallons. El cap de l'estat major va entrar i va començar a parlar: "Bon dia soldats, avui tindreu dia lliure, us comunico que demà ja no serem aquí. Embarcarem demà a les 5 de la tarda. És el moment de demostrar la vostra capacitat de vèncer al nostre enemic. Demà a última hora acabarem d'explicar amb detalls la missió. Ja podeu tornar als vostres barracons, soldats."
— Soldats! Aixequeu-vos! Prepareu els vostres equipaments que sortim avui mateix. Després de dinar haureu de dirigir-vos cap a la porta de la base. Allà us portaran a la càpsula.
Em vaig dirigir al menjador i vaig dinar. Ja quasi era l'hora de marxar, només quedaven dues hores per endinsar-nos en el perill. Vam tornar al barracó i vam començar a posar-nos tot l'equipament i vam dirigir-nos a la zona 4 de la base. Vam entrar en la sala on es guardava la càpsula d'infiltració. A l'entrar en la càpsula vam posar el nostre equip al fons. Es va tancar la porta i es van apagar els llums. Es va encendre una pantalla i el cap major va acabar d'explicar-nos la missió. Ens va explicar quin seria el pla per endinsar-nos en el cos i on s'ubicaria la nostra base. El pla era baixar per la faringe i ubicar la base en l'intestí prim. Nosaltres seríem els primers en endinsar-nos en el cos, els altres companys arribarien més tard. Tindrem una base a quatre parts del cos. Una se situarà en el cor, amb el nom de Mitoxantrona i les altres tres estaran en el cervell, amb el nom d'Hidroxiurea, a l'estómac amb el nom de Dexametasona i a l'intestí prim amb el nom de Cladribina. Es va apagar la pantalla i de sobte vam sentir una sensació d'ingravetat durant uns segons fins a caure dintre l'estómac. Un cop dintre l'estómac vam dirigir-nos a la nostra base. Només arribar vam veure un cartell amb el nom de la base. Ens van ensenyar on dormiríem. L'endemà em vaig despertar amb una sirena, em vaig vestir i vaig sortir corrent de l'habitació. El cap major estava fent un comunicat per ràdio.
- Soldats de la base Cladribina, avui us moureu fins a la base situada al cor. Anireu fins a l'estómac, entrareu per l'artèria i anireu fins al cor lluitant contra qualsevol indici de leucèmia. Prepareu les coses, teníeu 15 minuts.
Vam agafar l'equipament i vam començar el viatge. A poc a poc vam pujar per l'intestí prim fins arribar a la porta de l'estómac. Vam agafar i vam posar-nos uns equipaments específics per poder nadar per l'àcid sense rebre cap ferida. Una vegada a l'estómac vam anar a l'artèria renal. Vam començar a baixar per l'artèria renal fins a una bifurcació on vam prendre el camí de l'esquerra per continuar el nostre camí cap al cor. A mesura que avançàvem ens adonàvem que aquesta ruta era més estreta i rugosa, amb corrents sanguinis més ràpids, el que ens va suposar un problema. Ens asseguràvem que els nostres aparells de navegació estiguessin en perfecte funcionament per guiar-nos enmig d'aquest laberint vascular. Una vegada ja dintre del cor vam dirigir-nos a la base, feliços d'haver arribat i d'haver destruït qualsevol indici de leucèmia. Nosaltres ens vam quedar en la base durant molt de temps. Vam anar fent alguna missió per vigilar les zones ja investigades i seguir matant algunes cèl·lules leucèmiques. Les altres bases van anar recorrent totes les venes i artèries per eliminar qualsevol acumulació de glòbuls blancs. Mentre estava amb els meus companys avorrits de ja portar mesos dintre del cos humà, es van encendre unes pantalles gegants de la base i el cap major va començar a donar un comunicat.
—Soldats de totes les bases i tots els batallons. Ens podem enorgullir del nostre treball. Ja només queda anar al centre del problema, per això he demanat reforços, aniran arribant durant els darrers mesos i crearem noves bases. Junt amb els nous reforços vencerem aquesta leucèmia. Vam estar esperant uns mesos. Quan per fi van arribar els reforços vam dirigir-nos a la medul·la òssia i tots junts reunint les forces amb els nostres components químics medicinals vam donar fi a la leucèmia.
  • Visites: 97