Skip to main content

Records a anys llum

Destí: colònia mortuòria del planeta Ross128b. Arribada: 11,38 hores del 24 de juny de l'any 2587. Vaig guardar el bitllet en la butxaca dels pantalons i em vaig acomodar en el “sillocapsula”
Vaig tancar els ulls i vaig intentar relaxar-me. Feia molt que dominàvem els viatges en el temps, però pensar que d'aquí a unes hores estaria a quatre-cents cinquanta anys de casa, en el futur, em produïa un fort neguit. Però valia la pena el mala estona, podria veure al meu estimat viu, abans de l'accident, i també podria sentir-lo segons m'havien dit en l'agència de viatges funeraris. Segons sembla, també podien controlar les ones gravitatòries.

Em van recollir en el “aerotemps” i em van portar directament a l'edifici on es trobava el primer telescopi que va ser capaç de detectar fotons sortint de la Terra fa quatre-cents cinquanta anys.

Em van dir que podia triar l'any, però no el dia, ni l'hora. Van graduar el telescopi, els sensors d'ones, em van col·locar uns cascos diminuts i vaig mirar per la pantalla.

Allí estava ell, en el saló de la nostra casa, però sense mí. Immediatament vaig desconnectar els auriculars d'ones i vaig tancar la pantalla.
  • Hits: 112